Praktisk info

Helgen görs i samarbete med studieförbundet NBV och är alkohol- & drogfri

Boende
I första hand behöver du som kommer till Göteborg hitta eget boende.

Förslag på några centrala vandrarhem
Linnéplatsens Hotell och Vandrarhem AB
Linnéplatsen 8
Nordostpassagen 5

Masthuggsterrassens Vandrarhem
Masthuggsterrrassen 8

Göteborgs Mini-Hotel
Tredje Långgatan

Slottsskogens Vandrarhem AB
Nordostpassagen

Slottsskogens Vandrarhem AB
Vegagatan 21

Vandrarhem Stigbergsliden AB
Stigbergsliden 10

Linné Hostel
Vegagatan 22

Priserna varierar, men ett snitt är cirka 500 kr för ett enkelrum, 600 kr för ett dubbelrum och billigare för flerbäddsrum.

För dig som inte har möjlighet att ordna eget boende kommer vi försöka ordna sovplatser hemma hos fredsvänner i Göteborg. Maila till boende.stoppa.aurora@gmail.com om du behöver bostad under helgen.
(Anmäl i anmälningsformuläret om du kan erbjuda sovplats).

Camping
Vi har fått förfrågan (från ungdomar) om campingplatser. Vi har sökt via Google och kom till campingvastkust.se. Där finns en lista över campingplatser. Det finns många campingplater men inte särskilt nära Göteborgs centrum. De närmaste vi hittar är Lisebergsbyns Camping (spårvagn 5 har hållplats relativt nära), Lisebergs Camping Askims Strand, Åsa Camping  & Havsbad,  Tjörnbro Park Camping, Hav & Logi  i Skärhamn på Tjörn. Den närmaste är den som vi antecknat först. Vi har haft allmänna kommunikationsmedel i åtankarna när vi sökt. Det finns också camping på Orust, men Orust har ganska dåliga bussförbindelser. Med hjälp av de här angivna namnen och orterna kan ni lättare hitta något som kan passa.

Mat
Det kommer att finnas vegansk/vegetarisk mat. Middagar att köpa för 80kr. Maten kommer att lagas av Hoppet (www.hoppet.org). Betalning sker under helgen i Göteborg. Det kommer även att finnas fika/lunch att köpa till självkostnadspris.